Főoldal » Fájlok » Windowshoz

Free Undelete 2.1
2014-05-11, 12:57 PM

Ha véletlenül letöröltünk valamit, netán nem is véletlenül tettük, csak épp később derült ki, hogy mégis csak szükségünk lenne a szóban forgó állományra, vagy akár egy vírusfertőzés után tűntek el fájljaink, még nincs veszve minden. Ott vannak még ezek az állományok a gépünkön, csak épp ki kellene bányászni őket. Ebben segíthet az ingyenes FreeUndelete program, amellyel visszaállíthatók a törölt fájlok, mappák.
A program letöltése után az .msi fájlra kattintva, varázslós módszerrel telepíthetjük.
A telepítés és a program indítása után a meghajtók átvizsgálására kerül sor: a program törölt fájlok után kutat. Egyébként nemcsak a merevlemezünket, hanem a gépünkhöz csatlakoztatott valamennyi tárolóeszközt átnézni. A vizsgálat egy kis ideig eltart (alul egy csík mutatja a folyamat állapotát), de megéri várni, hiszen előbb-utóbb azért megszületik az eredmény. Ha túl sok volna a találat, szűrőfeltételeket is beállíthatunk a célzottabb kereséshez.

A Browse gombra kattintva választhatjuk ki azt a mappát, ahova a program majd beteszi a visszaállított állományt. A továbbiakban már nincs más dolgunk, mint rákattintani az Undelete gombra.
 


Kategória: Windowshoz | Hozzáadta:: vago | Címkék (kulcsszavak): törölt fájlok visszaállítása undele
Megtekintések száma: 566 | Letöltések: 0
Összes hozzászólás: 0
avatar