kfelt.   új ü. tagok f szab. keresés rss
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » ....mitől megy? » Windows » Windows Xp » Windows 10 Enterprise Preview Build 10041 X64 by:WhiteDeath ("A" windows)
Windows 10 Enterprise Preview Build 10041 X64 by:WhiteDeath
vagoDátum: Péntek, 2015-03-20, 7:39 AM | Üzenet # 1
avatar
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:



Windows 10 Enterprise Preview Build 10041 X64 (angol) Méret:3,26 GB

A Windows 10 célja, hogy a Windows XP, 7, és 8 helyébe lépjen. Legalább egy évtizedre biztosítson a vállalati és az otthoni felhasználóknak egy kiszámítható szoftverkörnyezetet, amit minden tábor könnyedén kezelni tud. Továbbá a már meglévő eszközök támogatását is jelenti. A Windows Insider programban részt vehetünk a fejlesztésben, ha te is elég elhivatott vagy vágj bele!
Talán a legnagyobb újítás kapott a legkisebb hangsúlyt a bemutatón, ez pedig az új visszajelzési / frissítési rendszer. Ez a szolgáltatás az Asimov kódnevet kapta, amit még eredetileg az Xbox-hoz fejlesztettek ki a valós idejű hibajelentésekhez. A rendszer ennek segítségével automatikusan küldi a felhasználási adatokat a rendszerről, ezzel segítve a fejlesztők munkáját. Ezzel egy lépéssel közelebb kerülünk a Windows as a service, ( az az Windows mint szolgáltatás ) modellhez, ami sokkal gyorsabb ütemű válaszokat és javításokat tesz lehetővé. A rendszer szinte folyamatosan kaphat update-eket, ezzel növelve a rendszer biztonságát és stabilitását. Az újítás aggályokat vethet fel a vállalati szektorban, ugyanis ott jellemzően ragaszkodnak a stabilabb, bár lassabb fejlesztési ciklusú megoldásokhoz.

Gépigény:

Processzor: 1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb, PAE-, NX és SSE2-támogatással
RAM: 1 gigabájt (GB) (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
Merevlemez-terület: 16 GB (32 bites rendszerhez) vagy 20 GB (64 bites rendszerhez)
Videokártya: a Microsoft DirectX 9-es verzióját támogató grafikus eszköz WDDM-illesztőprogrammal.

Telepités:Bootlemezt készitesz a képfileból.Kiirod..Telepited.
VAgy USB meghajtót készitesz bootnak.

Torrent
Magnet


Nyomtatás

 
Fórum » ....mitől megy? » Windows » Windows Xp » Windows 10 Enterprise Preview Build 10041 X64 by:WhiteDeath ("A" windows)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

/forum/0-0-1-34