Főoldal » 2013 » Október » 14 » Kép háttér cseréje
7:56 AM
Kép háttér cseréje
Nyisd meg a képet amelyik hátterét ki szeretnéd cserélni!



A jobboldali eszkötsávban a polygonnal rajzoljuk körbe nagyon aprólékossan azt a részt amit megszeretnénk őrizni. Az íveknél mindíg kattintani kell a bal-egérgombbal,különben nem követi a kontúrt!





Most két szaggatot vonalat kell hogy láss. Most a felső eszközsáv : Szerkesztés-Kihúzás-kitöltés. Ezzel gyakorlatilag betallózod az új hátteret.



Ez a minta lehet a PhotoFiltre saját háttere(van belőle jó pár),de lehet bármilyen kép amit szeretnél.



Most betette a másik hátteret. Most adunk egy kis árnyékot is hiszen úgy sokkal szebb lesz. Katt az egered jobb gombjával a képre Inverz kijelölés Most eltünt a külső kijelölés csak a kijelölt képen maradt meg. Felsőeszközsáv-Szűrők-Leképezés-Árnyék



Azonnali előnézet legyen bepipálva és akkor látod,hogy mit csinálsz!Ha meg vagy elégedve az eredménnyel akkor okzd le. Ha van még olyan rész ahol kikell cserélned a hátteret akkor vágd ki a régi darabot-kat és a felső eszközsávban -szerkesztés-Kihúzás-Kitöltés Az apróbb területeknél a háttér átlátszóságot lekell csökkenteni 70-75-re. Felső eszközsáv-Kijelölés-Kijelölés elrejtése. Ezzel gyakorlatilag készen is vagy,ha tetszik,mentsd el!



A programot letöltheted az oldalról!
Kategória : Képszerkesztés | Megtekintések száma : 1450 | Hozzáadta: : vago
Összes hozzászólás : 0
avatar