Főoldal » 2013 » Október » 13 » Rétegek használata
8:25 PM
Rétegek használata
Rétegezés az amikor egy képre másik képet vagy több képet teszünk-Vagy felirattal látjuk el a képeinket.

Kezdjük az elején.Nyiss egy új lapot olyan méretkkel és színnel amilyennel szeretnél.Én általában 500+500-al dolgozom.A háttér az attól függ milyen képet szeretnék készíteni.Na ha megnyitottad a lapot akkor most keress a képeid közt olyan képet ami png.


Ha nagyobb a képed mint a háttered akkor a Felső eszközsáv-Kép-Képméretre kattints rá. Ott adhatod meg a kép nagyságát. Elég csak a magasságán változtatni,mert akkor automatikussan a széle is megfog változni.Most a képet ráhelyezzük a színes lapra.
Kattints bele a képbe az egér jobb gombjával-Másolás. Most katt a színes lapra-Jobb egér gomb-Beillesztés

Látod hogy középre tette és szaggatott vonal veszi körül.Tedd rá az egered és húzd oda ahova helyezni szeretnéd. Ha megvagy vele és szeretnél még a háta mögé mondjuk egy tájképet is akkor keresd meg a tájképed Png kép legyen az is. Ha ez a kép nagyobb akkor ezt is alakítsd át. Majd a felső eszközsáv-Szerkesztés-Másolás Most katt a színes képedre-és kattints először a jobb oldalon az alsó szines kis kockára-HáttérMajd most kattints ismét a képre-Jobb egérgomb-Beillesztés. Most amint látod betette a háta mögé a másik képet. Szaggatott vonal veszi körül.Tedd rá az egered és húzd a megfelelő helyre. Ha megvan akkor egyesíts a rétegeket így.Mostmár nincs más dolgod csak feliratozni-Keretezni és elmenteni a képet.Ha feliratozod akkor utána ismét egyesíteni kell a rétegeket és csak utána mentsd el.Remélem érthető voltam!?,ha valami nem tiszta kérdezz bátran!

A programot letöltheted az oldalról!
Kategória : Képszerkesztés | Megtekintések száma : 1306 | Hozzáadta: : vago
Összes hozzászólás : 0
avatar