Főoldal » Fájlok » Driverek » Videó

Intel HD Graphics Drivers (Intel videókártya meghajtó program)
2013-12-21, 9:19 PM
A lenyűgöző vizuális élmény fontos érv lehet a számítógép megvásárlása mellett mind a technológiamegszállott, mind az újdonsült PC-vásárlók számára. Az Intel HD Graphics technológiának köszönhetően a felhasználók minden eddiginél jobb grafikus teljesítménnyel fergeteges műsort állíthatnak össze. A vadonatúj 2010-es Intel Core™ processzorcsalád Intel Core i3, Intel® Core i5 és Intel Core i7 processzorokból áll, és ezek közül sokban megtalálható a kizárólag ezekre a processzorokra jellemző új Intel HD Graphics technológia.
Az új Intel Core platformok előnyeit teljes mértékben kihasználó Intel HD Graphics káprázatos vizuális élményt nyújt, amelyet Blu-ray és nagyfelbontású (HD) filmek lejátszására optimalizáltak, és amely támogatja az asztali számítógépeken és laptopokon futó Microsoft Windows 7 operációs rendszert1. A grafikai képességeket a processzorba építették, így a felhasználónak élvonalbeli grafikus teljesítményben lehet része, amely eléri vagy túlszárnyalja a diszkrét grafikus kártyák képességeit, és amellyel a felhasználó a bővítőkártya költségeit is megspórolhatja.
Élesebb. Részletgazdagabb. Valószerűbb.
Az Intel HD Graphics által nyújtott teljesítmény a diszkrét grafikus kártyák nagyobb áramfogyasztása, zaja és költsége nélkül elégíti ki a filmeket, a YouTube-ot vagy a népszerű játékokat kedvelő átlagos felhasználók igényeit. Az integrált Intel HD Graphics technológiás számítógépek legalább annyira jól vagy még jobban látják el a legtöbb rutinfeladatot-például a HD-videók lejátszását vagy a weboldalak megjelenítését-, mint a diszkrét grafikus kártyák.
A grafikus technológia régebben a lapkakészleten helyezkedett el. Ebben az új processzorgenerációban az integrált grafikus technológia a processzoron található2, ami fokozza a teljesítményt, helyet takarít meg, és javítja az energiahatékonyságot. A fontosabb jellemzők között említendő a HD hardveres gyorsítás, a HD-videolejátszás, a videó-képélesség, az élénk szín és a kijelzőtámogatás - azaz minden, ami a színvonalas grafikus képességektől elvárható.
A lényeg: az új 2010-es Intel Core processzorcsalád remek szórakozási élményt kínál a HD és Blu-ray Disc filmek lejátszásához, és élvezetessé teszi a divatos játékok játszását.

A CSOMAG TARTALMA Intel HD Graphics 3000,2000 Win7/8:
2nd Generation Intel Core Processors
- Intel HD Graphics Driver
- Intel Display Audio Driver
- Intel Media SDK Runtime
Chanelog
Windows 8.1 Compatibility
A CSOMAG TARTALMA Intel HD Graphics 4000/2500|Intel HD Graphics 5000/4600/4400/4200|Iris™ Pro Graphics 5100|Iris Graphics 5200 Win7/8:
4th & 3rd Generation Intel Core Processors
- Intel® Iris and HD Graphics Driver
- Intel® Display Audio Driver
- Intel® Media SDK Runtime
- Intel® OpenCL* Driver
- Intel® Graphics Control Panel
SZOFTVER: Ez az illesztőprogram támogatja a 32 bites és 64 bites Microsoft Windows 7 és a Windows 8 operációs rendszert.
A program a következő integrált grafikus magokat támogatja:  4th & 3rd Generation Intel Core Processors


Windows 7,8 32bit 15.33.8.3345
letoltes.png
104 MB
Windows 7,8 64bit 15.33.8.3345
letoltes.png
136 MB


Kategória: Videó | Hozzáadta:: vago
Megtekintések száma: 2469 | Letöltések: 0
Összes hozzászólás: 0
avatar