Főoldal » Fájlok » Windowshoz

qAllInOne
2014-05-11, 6:11 AM

 

A qAllInOne nevű médialejátszó program arra hivatott, hogy megbírkózzon a legkülönfélébb formátumú audio- és videofájlokkal, a képekkel, sőt még a pdf dokumentumokkal is, és ezzel valóban különbözik egy egyéb, hasonszőrű szoftverektől.

A zip fájl kicsomagolása után az exe fájlra kattintva már indítható is, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hordozható programról van szó, amelyet akár egy pendrive-on is magunkkal vihetünk, és telepítés nélkül bármilyen windowsos gépen bevethetünk.
A qAllInOne felülete igazán egyszerű, tulajdonképpen egyetlen, a File menüpont rejti a fontos opciókat, azaz a különféle típusú állományok megnyitásának a lehetőségét. Ha a képeket választjuk, egy egyszerű képnézegetőt kapunk, viszont az első kép megnyitása után már itt lépegethetünk a mappa többi képére. A videók és az audiók lejátszásánál hasonló ablak fogad: a kezelőszerven a Play, Pause és Stop gombokat találjuk, míg a pdf-ek megnyitásánál is lépkedhetünk, illetve ugrálhatunk az oldalak között. Összességében tehát a qAllInOne egy igazi célszerszám, azonban mivel számos fájlformátummal elboldogul, ingyenes, és még telepíteni sem kell, mindenképpen érdemes magunknál tartani egy pendrive-on.

 

 

 
 


Kategória: Windowshoz | Hozzáadta:: vago | Címkék (kulcsszavak): képnézegető médialejátszó pdf-ek me
Megtekintések száma: 1271 | Letöltések: 0
Összes hozzászólás: 0
avatar