Főoldal » Fájlok » Grafika

FotoSketcher
2013-09-06, 5:20 PM


Szinte minden képszerkesztő kínál olyan funkciót, amellyel festménnyé vagy rajzzá alakíthatjuk digitális képeinket, azonban a FotoSketcher kiemelkedik közülük, méghozzá az effektek nagy számának, illetve a beavatkozási kontrollnak köszönhetően.

Az ingyenes program innen tölthető le, és az exe fájlra kattintva telepíthető. Az installálás során érdemes a felajánlott magyar nyelvet választani, ugyanis akkor magyar lesz a program menüje.

Az indítása után egy próbaképpel játszogathatunk, de természetesen lehetőség van arra, hogy azonnal feltöltsünk egy saját képet – ezt a Ctrl + O-val, vagy a fenti Fájl menüből kiindulva tehetjük meg.

A szerkesztés menüpont alatt számos megszokott lehetőséggel találkozunk (pl. kép forgatása, automatikus kontraszt és élesítés), azonban az igazi „művészi” eszközöket a Rajzolási paraméterek pont (felül paletta szimbólum) rejti. Itt szinte zavarba ejtő az a funkcióbőség, ami a rendelkezésünkre áll, akár festménnyé, akár rajzzá alakítanánk fényképünket. Csak rajzolási stílusból van vagy egy tucat, és akkor még nem is beszéltünk a keret készítésének vagy a szövegek beszúrásának lehetőségéről.

Valamennyi beavatkozásunk eredményét kis nézőképen is láthatjuk, s ha mindennel elégedettek vagyunk, csak a Rajzolás! Gombra kell kattintanunk. Pillanatok alatt elkészül a mestermű, amit egyszerűen a gépünkre menthetünk.

Kategória: Grafika | Hozzáadta:: vago | Címkék (kulcsszavak): ingyenes program fényképek átalakít
Megtekintések száma: 489 | Letöltések: 0
Összes hozzászólás: 0
avatar