Főoldal » Fájlok » Grafika

PortraitPro 15 Standard v15.4.1 - Portable
2016-06-14, 8:30 AM
Professzionális eredmények percek alatt – csak PortraitPro-val!
PortraitPro 15 az intelligens, új portré-Airbrush-szoftver, amelynek "megtanították" a szépségideált. A program automatikusan felismeri az arcot, a bőr szerkezetét és a kontúrokat, és így szenzációsan egyszerű szerkesztést kínál. Válasszon egy képet, hagyja röviden elemezni, majd változtassa meg a képet egyszerűen mozgó csúszkákkal (vagy még kényelmesebb: széles körű előbeállítások révén).
Teljesen új: teljes smink-vezérlés
Teljes smink-vezérlés. Rúzs felvitele, szemhéjfesték, rúzs, és még több, a könnyen érthető és intuitív vezérléssel. A legkeresettebb új funkció, a smink-suite, hozza a portrékat teljesen új szintre. Objektív-korrekció. Széles látószögű objektívvel készített portrék tökéletes formára hozása - csak egy csúszkával. A bőrszín továbbfejlesztett vezérlése. Adjon a bőrnek egészséges és ragyogó fényt. Továbbfejlesztett arcfelismerés. A száj jobb felismerése a gyorsabb munkafolyamat érdekében. A finom, mindennapi kinézettől az ultra-modern divat-stílusig; PortréPro 15 olyan, mint egy sminkes az Ön fotóihoz.

Új,gyermek-mód
Új Portré Pro 15-ben: a gyermek-mód előtérbe helyezi a gyermek természetes szépségét. Bármely feldolgozási lépéseket úgy optimalizáltunk, hogy a gyerekek szerkesztése különösen érzékeny legyen.

Speciális vezérlő a bőrszínhez
Speciális vezérlő a bőrszínhez A bőr színének megadásához a vadonatúj opciók lehetővé teszik a bőr színét minden fényviszonyhoz hozzáigazítani, és ezáltal egészséges, sugárzó fényt adni.

Továbbfejlesztett száj-felismerés
Portré Pro 15 integrálja az új és innovatív technológiákat a száj jobb felismerése érdekében - a gyorsabb, automatizált szerkesztési folyamathoz.

A legjobb funkciók áttekintése:
smink-vezérlés
objektív-korrekció
Gyermek-mód
Bőrpír szerkesztése
Ráncok csökkentése
Zsíros bőr, fény és izzadtság eltávolítása
Minden arc-részlet formálása
Javítja a szemet és a szájat
Haj simítása, színezése és sűrítése
Fotó-realisztikus szempillaspirál kiemeli a szemet.
Bronzosító, kiemelő és rúzs az arcvonások kiemelésére.
Válasszon a legmodernebb szemceruza-stílusok közül.
Percek alatt fiatalabb és karcsúbb
Gyönyörű fogak a ragyogó mosolyért
Ragyogó haj minden színben
Optimális teljesítményt Facebook-nál és társainál

Szép haj bármely kívánt színben
A PortraitPro teljesen másként működik, mint a hagyományos képszerkesztő szoftverek, mint például a Photoshop. Ennek eredményeként a haj megjelenése könnyen testre szabható. Akár hajszínről, göndörségről vagy hajsűrűségről van szó, az eredmények természetesnek hatnak. Az Ön kreativitása és a játékossága hála a számos előnézeti képnek és élőbeállításnak nem ismer határokat!

Esztétikus arcformák minden képen
A PortraitPro az egyetlen képszerkesztő szoftver, amely a csuszkák segítségével diszkréten megváltoztassa és szépítse az arcvonásokat. Az arc formájának enyhe változtatása sok képnél csodákra képes. Hogy valaki szerencsétlenül néz ki, leadott néhány kilót, hogy a tartása rossz volt, mindez gyorsan és egyszerűen megszüntethető.

Természetes hatású, tökéletes bőr
A PortraitPro megkönnyíti a bőrproblémák, mint például a ráncok, vagy foltok kezelését, megőrizve a természetes bőr szerkezetét. Mindössze a csúszka mozgatásával automatikusan csökkenthetők, vagy teljesen megszüntethetők e problémák. Emellett lehetséges mind kisebb tisztátlanságok megszüntetése, mind hibátlan porcelán bőr varázslása.

Ragyogó szemek, szép fogak mindenki számára
A PortraitPro teljes ellenőrzést ad a szem és a száj számára. Csak a csúszka használatával megváltoztathatja a szem színét, élesítheti a területeket, vagy beállíthatja a szem méretét. A száj-terület megmunkálása is változatos, a száj formája, mérete vagy a fogak színe változtatható, ugyanúgy, mint a rúzs. És mindez a szűrők fáradságos használata, vagy a területek megjelölése nélkül.

Honlap: http://www.portraitprofessional.com

Előfeltételek
Operációsrendszer:
Windows® 10, Windows® 8/ 8.1, Windows® 7, Vista®, XP

Processzor:
1 GHz-es processzor, vagy gyorsabb ajánlott.
Memória:
1 GB RAM minimum ajánlott. Nagy fájlok szerkesztéséhez (8 megapixel, vagy több) jobban ajánlott a 2 GB RAM, vagy több.
Grafikuskártya:
1024 x 600 minimum támogatott képernyőméret

Telepítés:
Nem kell telepíteni, aktivált portable verzió
PortraitPro.exe fájl indításával használhatod

Méret:99,43MB

Csak felhasználó férhet hozzá


Kategória: Grafika | Hozzáadta:: vago | Címkék (kulcsszavak): Kép, portré
Megtekintések száma: 1782 | Letöltések: 0
Összes hozzászólás: 0
avatar