Főoldal » Fájlok » Grafika

PhotoInstrument 7.4 Build 796 Portable HUN
2016-01-02, 12:03 PM


Speciális képszerkesztő.

Egy valódi gyöngyszem ez a program. Aki sokat foglalkozik a fényképezéssel, portrék készítésével, szinte nélkülözhetetlennek fogja találni.

Biztos mindenki látott már pl. magazinokban tökéletesre retusált fotókat. Nincs pattanás, bőrhiba, a szem ragyog, a fog hófehér. És bizony ez nem mindig a természet ajándéka, hanem az ügyes fotós remek programjának köszönhető. Az itt letölthető program pontosan ilyen.

A fotóretusáláson kívül kincs lesz a PhotoInstrument program a képszerkesztőknek is, pl. remekül kiegészíti majd a Photofiltre Studio képszerkesztőt is.
A legfontosabb, és aminek én is nagyon örültem, hogy néhány mozdulattal el lehet tüntetni a képekről a felesleges részeket. Nem kell aprólékos munkával kivagdosni, szinte hihetetlen egyszerüséggel lehet látványos eredményeket elérni.

Még nincs vége ám a jó tulajdonságoknak. A programban magyar nyelvi fájl is van. A telepitésnél mindjárt a megkezdésekor már válaszd a magyar nyelvet. Ez még csak a telepités segítésére van. A telepítés befejezésekor, még a program megnyitása előtt, ki fog jönni egy kis tábla, ebben tudod a teljes programra választani a magyar nyelvet.

A program kezelését és használatát egy fantasztikus lehetőség segíti, mégpedig minden menüre beágyazott videó bemutató van.

A PhotoInstrument kompatibilis a Windows NT4, 2000, XP, Vista, Vindows7,8,10 op.rendszerekkel.

Telepítés:
-az exével indítod
-mellékelve seriál(aktívál)

Vírustotal

Méret:8.76MB

Csak felhasználó férhet hozzá


Kategória: Grafika | Hozzáadta:: vago | Címkék (kulcsszavak): képretusáló
Megtekintések száma: 719 | Letöltések: 0
Összes hozzászólás: 0
avatar