Főoldal » Fájlok » Grafika

Photo Filtre Studio 10.10.0
2012-11-06, 4:59 PM
A PhotoFiltre Studio X képszerkesztő program(shareware) rendkívül könnyen kezelhető, magyarosított, nagy tudású, beépülő modulokkal bővíthető, képszerkesztő és képretusáló program. Segítségével korrigálhatunk a fotókon színt, pixel hibákat, megszüntethető az un. vörös szem, mely a vakuval történt fényképezéskor keletkezhet, de létrehozhatunk önálló alkotásként képeket, képkereteket.
 
Szűrőivel (pluginok) különleges hatások érhetők el, támogatja a rétegek használatát.
 
A képre helyezett szöveget effektusokkal tehetjük izgalmasabbá, nem csak simán színes feliratokkal, hanem kitölthetjük mintákkal a betűket, melyhez a patterns menüben találhatunk alapokat, de bármely nekünk tetsző képből is alkothatunk patterns mintát.
 
Fotók, vagy bármilyen képek összeolvasztására is alkalmas.
 
Készíthetünk vele gif animációkat, csillogós képeket, iconokat.
 
Tartalmaz segédeszközöket, melyekkel különleges képeket szerkeszthetünk, csak a fantáziánkon múlik hányfélét. Ilyen segédeszközök találhatók pl. a mask, vagy a brushes menüpontokban, melyekkel egy sima, egyszínű háttérre pár kattintással képeket varázsolhatunk. A mask és brushes alapok tetszőlegesen bővíthetők, az további oldalaimon több száz taláható.
 
Még ezeknél is több lehetőséget kínál a nozzles menü, ahonnan átlátszó, háttér nélküli alakzatokat, figurákat pecsételhetünk a képeinkre úgy, hogy beállíthatjuk a méretet és a színmélységet is. A PSP programot használók tubesként ismerik a nozzles lehetőséget.
 
Licensz :Shareware  Op. rendszer :Windows Vista, 7,8,8.1 Nyelv :Angol 
 

                                                                                   
 

 
 
....és itt egy jó kis pugin pack,az exe fájlra kattintva automatikusan telepűl a program "Plugin"mappájába.
 
 
Kereteket innen is tudsz letölteni
A Photofiltre Studio oktató kézikönyv elérhető innen.


Kategória: Grafika | Hozzáadta:: vago | Címkék (kulcsszavak): képszerkesztő
Megtekintések száma: 1191 | Letöltések: 38
Összes hozzászólás: 0
avatar