kfelt.   új ü. tagok f szab. keresés rss
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Brassói aprópecsenye
vagoDátum: Szerda, 2013-09-18, 10:28 AM | Üzenet # 1
avatar
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:



hozzávalók 4 főre
1 kg sertéscomb
1 kis csomagos fagyasztott borsó
3 db csemegeuborka
olaj
bors, magyaros fűszerkeverék, pirospaprika
1 nagy fej fokhagyma
1 kg burgonya


elkészítés
A húst megmossuk, és apró kockára vágjuk.
Feltesszük főni a megtisztított, apróra vágott fokhagymával, borssal, fűszerkeverékkel.
A borsót a felforrt vízbe tesszük, és 10 perc alatt puhára főzzük.
Ha megfőtt a hús, öntünk alá olajat, és megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót, az apróra vágott csemegeuborkát, és meghintjük pirospaprikával. Pár perc alatt készre sütjük.
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, hosszában apró csíkokra vágjuk, jól megtöröljük.
Bő, forró olajban készre sütjük.

Jó étvágyat kívánok!


Nyomtatás

 
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

/forum/0-0-1-34