vago | Dátum: Vasárnap, 2017-09-10, 6:27 PM | Üzenet # 1 |
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:
|
Hozzávalók:Alap: 25 dkg háztartási keksz 25 dkg gesztenyepüré 5 dkg Extra Jam (sárgabaracklekvár) 1,5 dl tej 1 üveg rumaroma (vagy ha gyerek nem eszik belőle akkor rum ízlés szerint) Krém: 1 cs vaníliás ízű pudingpor 3 dl tej 12,5 dkg vaj 12,5 dkg porcukor Elkészítése:
A háztartási kekszet durvára törjük, összedolgozzuk a lereszelt gesztenyepürével, a lekvárral, a tejjel és a rummal.
Sütőpapírral bélelt 20*30 cm-es tepsibe egyenletesen belesimítjuk.
A pudingport a tejjel sűrűre főzzük és hagyjuk kihűlni. A vajat kikeverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt pudingot. A krémet a kekszes masszára simítjuk. Pár órára hűtőbe tesszük.
A süteményt kockára vágjuk, a tejszínből a habfixálóval felvert kemény habbal díszítjük. Végül a tetejét kevés kakaóporral meghintjük.Jó étvágyat kívánok!
|
|
| |