kfelt.   új ü. tagok f szab. keresés rss
Oldal 1 / 11
Fórum » ....mindenféle » Sütés nélkűl » Házi francia krémes ((kekszes verzió))
Házi francia krémes
vagoDátum: Péntek, 2015-07-03, 8:53 PM | Üzenet # 1
avatar
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 681
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:

Hozzávalók:


egy zacskó háztartási keksz (négyzet alakú)
2 cs vaníliás cukor
fél l Meggle cukrászhab (habtejszín)
25 dkg vaj vagy margarin
8 dl tej
3 cs főzős vanília ízű pudingpor
20 dkg porcukor
egy tábla tortabevonó


Elkészítése:



A pudingokat megfőzzük a leírásnak megfelelően. A porcukrot habosra keverjük a vajjal/margarinnal. Ha a puding kihűlt hozzákeverjük a vajas krémet
Egy tálcára tegyük le téglalap alakban a kekszeket, vagy, hogy könnyebb legyen vele bánni egy tepsi aljába. A kekszekre kenjük rá a pudingos, vajas krémet, de úgy, hogy a kekszek ne mozduljanak el.
A vaníliás cukrot hozzáadjuk a habtejszínhez és kemény habbá verjük azt. Ezt a habot rákenjük a sárga krém tetejére. Erre a habra teszünk még kekszeket.

Jó étvágyat kívánok!


Nyomtatás

 
Fórum » ....mindenféle » Sütés nélkűl » Házi francia krémes ((kekszes verzió))
Oldal 1 / 11
Keresés:

/forum/0-0-1-34