vago | Dátum: Szerda, 2014-10-08, 2:19 PM | Üzenet # 1 |
![vago avatar](/avatar/36/7579-754434.gif) Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot: ![](http://samsoniak.ucoz.hu/offline.png)
|
![Nagyobb képért katt ide!](http://imgur.com/HHMEvFD.jpg) | Hozzávalók: 1 csomag vaníliás pudingpor 4 evőkanál cukor 4 dl tej 1 tasak zselatin 30 dkg mascarpone 1 evőkanál citromos joghurt 2 evőkanál porcukor 7 evőkanál áfonya lekvár (vagy más ízű ízlés szerint) | Elkészítése:
A pudingport a cukorral és tejjel összekeverjük, megfőzzük és kihűtjük. A mascarponét összedolgozzuk a porcukorral és a joghurttal belekeverjük a kihűtött pudingot. A zselatint a csomagolásán találhatóak szerint feloldjuk egy kevés vízben és beledolgozzuk. A krémet lekapcsolható oldalú sütőformába öntjük és lehűtjük, amikor megszilárdul elsimítjuk rajta a lekvárt és szeletelhetjük is.
Jó étvágyat kívánok!
![Nyomtatás](http://samsoniak.into.hu/images/nyomtatas.png)
|
|
| |