kfelt.   új ü. tagok f szab. keresés rss
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » ...Filmek » Online Mozi » Az ördög dublőre (The Devils Double) (színes, magyarul beszélő, belga-holland életrajzi dráma)
Az ördög dublőre (The Devils Double)
vagoDátum: Szombat, 2013-07-06, 6:52 AM | Üzenet # 1
avatar
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:




Egy lebilincselő, hihetetlen, mégis igaz történet pénzről, hatalomról és romlottságról; ez az alapja a Lionsgate Filmstúdió “Az ördög dublőre” című filmjének, mely egy utazás a mértéktelenség és az erőszak féktelen játszótereként ismert 1987-es Bagdadba. Latif Yahiát (Dominic Cooper), az iraki hadsereg egyik katonáját a tűzvonalból Saddam Hussein palotájába rendelik és megparancsolják neki, hogy legyen Saddam fiának, Udey Husseinnek (szintén Dominic Cooper) a testdublőre. A hírhedt “Fekete Herceg” egy vakmerő, szadista alak hatalmas étvággyal a szexre és az erőszakra. Mivel saját és családja élete forog kockán, Latifnak fel kell adnia korábbi önmagát és meg kell tanulnia úgy járni, beszélni és cselekedni, ahogy az igazi Udey. De semmi sem készítheti fel a Fekete Herceg elmebeteg, drogfüggő életére melyben a gyors autók a könnyűvérű nőcskék és a kemény erőszak játszanak szerepet. Latif bizalmas kapcsolatba kerül a saját titkai által kísértett Sarrabbal (Ludivine Sangier), Udey vonzó szeretőjével. A háború Kuwaittal egyre inkább közelít, Uday züllött gengszteruralma pusztítással fenyegetőzik, Latif pedig rájön, hogy az ördög barlangjából való menekülésért a lehető legmagasabb árat kell fizetni.


Nyomtatás

 
Fórum » ...Filmek » Online Mozi » Az ördög dublőre (The Devils Double) (színes, magyarul beszélő, belga-holland életrajzi dráma)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

/forum/0-0-1-34