kfelt.   új ü. tagok f szab. keresés rss
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » ...Filmek » Online Mozi » Az újságos fiú (The Paperboy) (színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 2012)
Az újságos fiú (The Paperboy)
vagoDátum: Csütörtök, 2013-03-21, 1:04 PM | Üzenet # 1
avatar
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:




Jack és Ward testvérek, akik egy halálsoron lévő ember ügyében nyomoznak. A testvérpár szeretné megmenteni a férfi életét, ugyanis meggyőződésük, hogy a bíróság téves ítéletet hozott a gyilkossági ügyben. A dolog akkor kezd még bonyolultabbá válni, amikor Jack beleszeret abba a nőbe, akinek romantikus kapcsolata van az elítélt személlyel.

Az Egyesült Államok déli része, 1969. Négy évvel korábban tisztázatlan körülmények között megölték egy kisvárosi seriffet. A gyilkossággal az aligátornyúzó Hillary Van Wettert (John Cusack) vádolták, aki most a börtönben várja halálos ítélete végrehajtását. A titokzatos és vonzó külsejű Charlotte Bless (Nicole Kidman) szenvedélyes levelezésbe kezd a férfival, és össze akar házasodni vele.
Mivel Charlotte meg van győződve Van Wetter ártatlanságáról, kapóra jön neki, hogy a Miami Times két újságírója, a környékre való Ward Jansen (Matthew McConaughey) és Yardley Acheman (David Oyelowo) a városba érkeznek, hogy felderítsék az ügyet. Hármójukhoz csatlakozik Ward öccse, a főiskoláról kirúgott és most újságkihordóként dolgozó Jack (Zac Efron) is, és reménytelenül beleszeret Charlotte-ba...
A Peter Dexter regényből készült Az újságos fiú egy olyan nyomozás krónikája a dél fülledt és piszkos világában, amelyben mindenkit a saját megszállottsága irányít, mindenki a démonaival küzd, és amely meghökkentő és zavarba ejtő igazságokkal szolgál.


Nyomtatás

 
Fórum » ...Filmek » Online Mozi » Az újságos fiú (The Paperboy) (színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 2012)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

/forum/0-0-1-34