Hozzávalók:
4 ek cukor
2 ek kakaópor
4 ek liszt
3 ek olvasztott Rama, vagy olaj
3 ek tej
1 db tojás
pár csepp rum, vagy rumaroma
1/2 tábla étcsoki
3 ek eperlekvár a megkenéséhez
Elkészítés:
1. A száraz hozzávalókat tedd bele egy nagyobb bögrébe (kb. 3 dl-es ) és jól keverd össze, majd fokozatosan keverd bele a tejet, a tojást, a rumot, vagy az aromát és az olvasztott Ramát.
2. Ha ezzel kész vagy, a csoki felét kockázd bele és mehet a mikróba 3-4 percre a legnagyobb fokozatra, kb. 1000 W-ra. Picit meg fog emelkedni.
3. Amíg a mikróban van a süti, a maradék csokit gőz felett 1 teáskanál Ramával olvaszd fel, majd ha kész, a sütire öntsd rá az olvasztott csokoládét és már fogyaszthatod is.
Jó étvágyat kívánok!