vago | Dátum: Hétfő, 2012-12-10, 8:35 AM | Üzenet # 1 |
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:
|
Hozzávalók :
Csont nélküli egész karaj , fokhagyma, mustár, 2 db húsleveskocka, 2 - 3 dl langyos víz
Elkészítés: A húst besózzuk és berakjuk egy tepsibe majd jól megkenjük mustárral (nem kell rá sajnálni). A fokhagymagerezdeket megpucoljuk, felszeljük (nem kell nagyon apróra), és megszórod a mustáros húst. Végül a két húsleveskockát feloldjuk 2-3 dl langyos vízben, és a tepsibe öntsük a húshoz. Alufólia alatt 45-60 percig (a hús méretétől függően) sütjük, majd fólia nélkül még ízlés szerint piríthatjuk.
Felszeletelve tálaltam.
Nagyon egyszerű és finom!
Megjegyzés : Én ezt a képen látható karajt több mint másfél óráig sütöttem, mire puha és omlós lett!
Jó étvágyat kívánok!
|
|
| |