kfelt.   új ü. tagok f szab. keresés rss
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Mustáros karaj
vagoDátum: Hétfő, 2012-12-10, 8:35 AM | Üzenet # 1
avatar
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:



Hozzávalók :

Csont nélküli egész karaj , fokhagyma, mustár, 2 db húsleveskocka, 2 - 3 dl langyos víz

Elkészítés: A húst besózzuk és berakjuk egy tepsibe majd jól megkenjük mustárral (nem kell rá sajnálni). A fokhagymagerezdeket megpucoljuk, felszeljük (nem kell nagyon apróra), és megszórod a mustáros húst. Végül a két húsleveskockát feloldjuk 2-3 dl langyos vízben, és a tepsibe öntsük a húshoz. Alufólia alatt 45-60 percig (a hús méretétől függően) sütjük, majd fólia nélkül még ízlés szerint piríthatjuk.

Felszeletelve tálaltam.

Nagyon egyszerű és finom!

Megjegyzés : Én ezt a képen látható karajt több mint másfél óráig sütöttem, mire puha és omlós lett!

Jó étvágyat kívánok!


Nyomtatás

 
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

/forum/0-0-1-34