kfelt.   új ü. tagok f szab. keresés rss
Oldal 1 / 11
Fórum » Kedvenceim » Sültek » Ragacsos sült oldalas (sok szalvétával....)
Ragacsos sült oldalas
vagoDátum: Kedd, 2014-10-21, 7:54 AM | Üzenet # 1
avatar
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 684
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:





Hozzávalók:

2 kg húsos sertésoldalas
1 nagy fej és 4 gerezd fokhagyma
8 dl ketchup
8 ek méz
15 szem bors
1 csapott kk őrölt bors
1 kk őrölt oregánó
1 kk őrölt rozmaring

2 ek Worchester-szósz


Elkészítése:
A húst feldaraboljuk és 1 fej fokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval és szemes borssal ízesített vízben megfőzzük.

A kechupot, az őrölt borsot, a mézet, 4 gerezd préselt fokhagymát, az oregánót, a rozmaringot és a Worchester-szószt egy tálban összekeverjük. A húsokat alaposan megkenjük a páclével és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.

A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A húsokat a páclével együtt enyhén kiolajozott tepsibe tesszük. Az első 20 percben lefedve, majd kb 20-30 percig fedő nélkül sütjük, amíg szép barna nem lesz.!


Jó étvágyat kívánok!


Nyomtatás

 
Fórum » Kedvenceim » Sültek » Ragacsos sült oldalas (sok szalvétával....)
Oldal 1 / 11
Keresés:

/forum/0-0-1-34