vago | Dátum: Péntek, 2013-09-06, 10:14 AM | Üzenet # 1 |
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:
|
Hozzávalók: 1/2 kg krumpli 30dkg füstöltkolbász 2-3 babérlevél só vagy delikát 1 dl olaj 3-4 kanál liszt
A krumplit meghámozunk,alaposan megmossuk,és apró kockára vágjuk.Feltesszük főni.Babérlevelet,sót vagy delikátot adunk hozzá.Ha félig megfőtt a krumpli,hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt. Míg fő a krumpli és a kolbász,addig elkészítjük a rántást.Az olajban a lisztet,halvány barnára pirítjuk.A tűzről levéve,beleteszünk a piros paprikát .Felengedjük tejjel,miközben folyamatosan kevergetjük kis habverővel.Végűl az összetevőket összeforraljuk. Ha a leve kicsit elfőtt,akkor pótolhatjuk a vizet.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
| |