vago | Dátum: Csütörtök, 2015-05-14, 8:48 AM | Üzenet # 1 |
![vago avatar](/avatar/36/7579-754434.gif) Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot: ![](http://samsoniak.ucoz.hu/offline.png)
|
Hozzávalók:
![Nagyobb képért katt ide!](http://imgur.com/94f1AuL.jpg) | 1 fej karfiol 2 tojás 3-4 evőkanál liszt (amennyit felvesz) 3 evőkanál főzőtejszín 1 teáskanál rozmaring só, bors olaj
| Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és egy edénybe tesszük. Robotgéppel pépesítjük, hozzáadjuk a tojásokat, a fűszereket, a lisztet, a tejszínt és jól összekeverjük. Kis pogácsákat formálunk belőle és forró olajban mind a két oldalát megsütjük.
Jó étvágyat kívánok!
![Nyomtatás](http://samsoniak.into.hu/images/nyomtatas.png)
|
|
| |