Hozzávalók
8 db csirke alsócomb 3 evőkanál Knorr Szárnyas Fűszervarázs 400 g újkrumpli 1 üveg bébi kukorica 1 db cukkini 1 csokor zöldhagyma 1 db fokhagyma gerezd 2 db rozmaring ág 10 g erős paprika 40 ml olíva olaj 1 db Knorr Pirított hagymás Ízbomba
Elkészítés
A Szárnyas fűszer keveréket keverjük össze az olívával. Kenjük be vele a húst és tegyük 30 percre a hűtőbe.
A krumplit alaposan tisztítsuk meg, ha kissé nagyok, vágjuk kisebb darabokra.
A kukoricáról szűrjük le a levét, a fokhagymát vágjuk apróra. A hagyma zöldjét vágjuk le, aprítsuk fel és tegyük félre.
A cukkinit vágjuk félszeletekre.
Egy tűzálló tálba helyezzük el egyenletesen a krumplit, a kukoricacsöveket, a cukkinit és a zöldhagymát.. Szórjunk meg mindent összemorzsolt Knorr pirított hagymás ízbombával, rozmaring tűkkel, erős paprikával és fokhagymával.
Forrósítsunk egy serpenyőben olíva olajt. Pirítsuk át a csirkecombokat, majd helyezzük el azokat a zöldségekre. Süssük 180 fokos sütőben 30 percig. A kész ételt szórd meg a felaprított hagymazölddel.