kfelt.   új ü. tagok f szab. keresés rss
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » ...Filmek » Online Mozi » A hobbit - Váratlan utazás (színes, magyarul beszélő, amerikai-új-zélandi fantasy, 169 p)
A hobbit - Váratlan utazás
vagoDátum: Szombat, 2012-12-22, 8:54 PM | Üzenet # 1
avatar
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:



Már nem kamerás !

Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura történetének kezdete előtt. A békésen éldegélő Zsákos Bilbó (Martin Freeman) akaratlan kalandba kényszerül: Szürke Gandalf (Ian McKellen) tűnik elő a semmiből, s szervezi be őt egy váratlan utazásba, melynek során tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal együtt kell visszakövetelniük az elveszett Törp Királyságot, Erebort a rettegett sárkánytól, Smaugtól. Utazásuk temérdek veszélyes földön át vezet, találkoznak koboldokkal, orkokkal, halálos vargokkal, óriáspókokkal, alakváltókkal és mágusokkal. S noha végső céljuk a keletre fekvő Magányos Hegyet övező sivár vidék, előbb ki kell menekülniük a kobold alagutakból, ahol Bilbó találkozik azzal a lénnyel, aki örökre megváltoztatja az életét - Gollammal. Itt, a földalatti tó partján, egyedül Gollammal, a szerény Bilbó nem csak arra jön rá, hogy bátorsága és furfangja még őt magát is meglepi, egyszersmind megszállottjává válik Gollam "drágaszágának", a titokzatos gyűrűnek, amely kiszámíthatatlan és hasznos tulajdonságokkal bír. Egy kicsiny aranygyűrű, amely egész Középfölde sorsára hatással lesz, és amelyről Bilbó ekkor még semmit sem tud.


Nyomtatás

 
Fórum » ...Filmek » Online Mozi » A hobbit - Váratlan utazás (színes, magyarul beszélő, amerikai-új-zélandi fantasy, 169 p)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

/forum/0-0-1-34