kfelt.   új ü. tagok f szab. keresés rss
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » ...Filmek » Többrészes » Másnaposok (2009), (2011), (2013) (színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték)
Másnaposok (2009), (2011), (2013)
vagoDátum: Hétfő, 2014-08-18, 7:50 PM | Üzenet # 1
avatar
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 689
Kitüntetések: 3
Hírnév: 12
Állapot:


Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog võlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet. Ebben a Las Vegas minden kocsmájában, bárjában és egyéb mulatóhelyén játszódó vígjátékban annyira jó munkát végeztek a cimborák, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol út közben elveszítették az ifjú férjjelöltet. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Szerencsére, az elõzõ napi dorbézolásról maradt néhány nyom: egy tigris a fürdõszobában, egy csecsemõ a cipõsfiókban és Mike Tyson a nappaliban. Ezek és homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni elõzõ éjszakájuk minden állomását: mire kezdõdik az esküvõ, elõ kell keríteniük a köddé vált võlegényt!

2.rész
Négy jó barát csapott egy eszelõs bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az elõzõ éjjel - a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek. Ezúttal Stu Ed Helms mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu - tanulva az eddigiekbõl - óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül - hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.

3. rész
Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz. Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki. Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük. Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén ütötték ki magukat úgy, hogy teljesen elfelejtették mindazt az őrült, lehetetlen, felfoghatatlan és életveszélyes kalandot, amin egy éjszaka alatt keresztülmentek. Most nincs esküvő. Nincs legénybúcsú. Nem történhet semmi baj elvileg. Mert ha a Farkasfalka beindul, jó eséllyel követi őket a katasztrófa is.


Nyomtatás

 
Fórum » ...Filmek » Többrészes » Másnaposok (2009), (2011), (2013) (színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

/forum/0-0-1-34